Коридори на затъмненията 2024г.: силни емоции и дисбаланс в отношенията. Коридорите

...
Коридори на затъмненията 2024г.: силни емоции и дисбаланс в отношенията. Коридорите
Коментари Харесай

Коридори на затъмненията 2024г.: силни емоции и дисбаланс в отношенията


Коридори на затъмненията 2024г.: мощни страсти и дисбаланс в връзките. Коридорите на затъмненията заемат особено място в астрологията – доста клюки и знаци са свързани с тях. 

Когато Слънцето и Луната са в особено състояние едно по отношение на друго, това буди благоговение у хората от антични времена. Но за какво се опасяваме от затъмнения даже в този момент, когато науката е разкрила обяснението за този феномен? Как това се отразява на човечеството? Астрологът и таролог Джулия Гикис ни описа кои ще бъдат най-засегнати от затъмненията и какво да чакаме.

Смята се, че по това време вибрациите на Вселената се трансформират и пораждат енергийни потоци, които могат радикално да трансформират живота ни. Емоциите се ускоряват, появяват се скрити проблеми и на напред във времето застават значимите решения и възгледи за живота. През 2024 година ще се сблъскаме с два коридора на затъмненията: пролетта и есента. Те ще обиден всеки един от нас и ще задвижат процеси, чиито последици ще се усещат шест месеца.

От през вчерашния ден, 25 март, до 8 април 2024 година се разкрива първият кулоар на затъмнението. Той стартира с лунното затъмнение на 25 март. Луната влезе в сянката на Земята и е в съпротива на Слънцето. Това води до мощно напрежение сред двете светила.
Кой ще го усети повече:
Овен и Везни ще усетят това въздействие по-остро, изключително родените през последната седмица на март или надлежно септември. Този интервал също по този начин ще бъде значим за Раците и Козирозите, изключително за тези, чиито рождени дни се падат през последната седмица на юни и декември.
Какво да чакаме:
По време на затъмнението Луната се намира в съзвездието Везни, тъй че сферата на взаимоотношенията ще бъде изключително наранена. Недостатъчно мощните, уязвими връзки могат да се срутен, ще се появи неправда и дисбаланс в връзките. Раздялата е изключително евентуална, когато решението за бракоразвод към този момент е узряло, само че е отлагано от самото начало. Важни промени ще обиден и бизнес бранша: неточните сътрудници и измамите ще бъдат разкрити.

Мнозина ще имат събуждащо се предпочитание за смяна и коренно ново начало. Въпреки това, без ясно схващане в коя посока да се движат. Ще имат доста сила, само че е значимо да я изразходват свястно.
Какво не би трябвало да вършиме:
Ако през този интервал сте възнамерявали значими договаряния с проблематични сътрудници или изясняване на връзки, те би трябвало да бъдат отсрочени. Слънчевото затъмнение в Овен ще се случи на 8 април.

Важно е да забавите темпото и да помислите добре, преди да решите да извършите фрапантни промени в живота си – консултирайте се с специалисти и с тези хора, на които имате доверие. Излишната сила може да бъде ориентирана да вземем за пример към спорт или деен отдих.

Малко преди равноденствието ще стартира вторият кулоар на затъмнението – от 18 септември до 2 октомври. Първото, което се случва, е Лунното затъмнение в Риби на 18 септември.
Кой ще го усети повече:
Това събитие ще засегне най-вече Риби, Дева, Близнаци и Стрелец, родени надлежно сред 15 и 21 март, септември, юни или декември.
Какво да чакаме:
Сантименталността и чувствителността ще се засилят. От една страна доста от вас ще желаят да получат повече внимание и грижа. От друга страна, дайте си ги. Това е отлично време да работите върху себе си, душeвността и прочувственото си положение. Положителните аспекти ще се проявят в непредвидени признаци на внимание от близки.

През този интервал с изключение на прочувствената сензитивност, ще се засилят и подозренията в избора и самочувствието ви и ще желаете да получавате повече поддръжка и схващане от околните. Възможно е да бъдете измъчвани от подозрения в персоналните си връзки, а претенциите и условията към колегата и другите хора ще се усилят пет пъти. Може да имате недоволства и против работодателите: мнозина ще започнете да мислите, че управлението въобще не ви цени и ви заплаща доста ниско.
Какво не би трябвало да вършиме:
Важно е да бъдете деликатни, когато поддържате връзка с хора, които имат зависимости или психологични разстройства, защото те могат да повлияят отрицателно на прочувственото ви положение. Но медитацията, изразяването на себе си посредством творчество и спа процедурите са чудесни способи за възобновяване на салдото. Коридорът на есенното затъмнение ще бъде затворен от слънчевото затъмнение във Везни на 2 октомври.

През този интервал е значимо да следите по какъв начин се изразявате пред външния свят – всичко, което може да скапе вашия имидж и връзки, е изключително нежелателно през този интервал.

И двата коридора на затъмнението през 2024 година ни накарат да се замислим върху себе си, нашето бъдеще и житейски цели. Те могат да се трансфорат в мощен катализатор за личностно израстване, помагайки за схващане на предишното и придобиване на нова визия за бъдещето. Вижте това време като късмет за промяна и себеоткриване, без боязън от смяна и отворени за нови благоприятни условия.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР